Колеги знаете ли от къде може да се намери този материал(полиуретан), за тези тампони. И какви са вашите наблюдения, добри ли са. Ако намеря материала баща ми е стругар може ли да се правят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно полиуретановите тампони
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолеги знаете ли от къде може да се намери този материал(полиуретан), за тези тампони. И какви са вашите наблюдения, добри ли са. Ако намеря материала баща ми е стругар може ли да се правят.5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
-
Колеги погледнете тука..http://clubalfaromeo.com/forum/showt...864#post682864 Последния постalfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеАми колега след като баща ти е стругар тои трябва да знае от къде може да се намери материала.Аз мисля че не задължително точно да е полиуретан а например нещо подобно.Между другото имам размерите на тампоните на задните носачи.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолеги благодаря за мненията, а размери на тампоните бихте ли дали
Според мен не се занимавай, на Ферариста цените са доста добри - направо взимай и слагайsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеАми колега след като баща ти е стругар тои трябва да знае от къде може да се намери материала.Аз мисля че не задължително точно да е полиуретан а например нещо подобно.Между другото имам размерите на тампоните на задните носачи.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеНабързо надрасках да скиваш какво трябва да представляват.На колегата са си готови направени на чудна цена.Не си струва да се мъчите."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
колега аз ползвах полиуретан на байер VULKOLLAN,на струг се нарязва много леко за 9 месеца няма никво разбиване използвах я в горните носачи на предницата,а за задните стабилизираши шанги, Сега ще паднете от смях:използвах танковата гума дето се намира м/у обтягащото колело и гъсеницатаживея в киев и киевските алфисти ми дадоха един полукръг, има алфи 3 година карат стакава ходова част и нямат оплаквания.
Alfa 166 2.4JTD 136hp
Comment
Comment